RIV/62157124:16270/13:43872254 - Factors affecting the quality and consumption of fish meat
Údaje o výsledku
Identifikační kód:RIV/62157124:16270/13:43872254 Název v původním jazyce:Factors affecting the quality and consumption of fish meat Název česky: Druh:J - Článek v odborném periodiku Jazyk:eng - angličtina Obor:GM - Potravinářství Rok uplatnění:2013 Kód důvěrnosti:S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů Počet tvůrců:1 Počet domácích tvůrců:1 Tvůrce:Bušová, Milena
Údaje blíže specifikující výsledek
Popis v původním jazyce:Fish meat belongs to important and nutritionally valuable food of animal origin. Among animal origin food it occupies an important place due to structure and dietary and protective effects on human health. This study focuses on the factors that may influence higher quality and interest and popularity of fish meat in diet. Popis česky: Klíčová slova: Název periodka:Indian Journal of Applied Research (IJAR) Rozsah stran: ISSN:2249-555X Svazek periodika:3 Číslo periodika v rámci uvedeného svazku:9 Stát vydavatele periodika:IN - Indická republika Počet stran výsledku:4 DOI:
Údaje o tomto záznamu o výsledku
Předkladatel:Veterinární a farmaceutická univerzita Brno / Fakulta veterinární hygieny a ekologie (IČO: 62157124) Dodavatel:MSM Rok sběru:2014 Systémové označení dodávky dat:RIV14-MSM-16270___/01:1 Kontrolní kód:[87E0F1BC23BC]